0
0,00  0 položek

Žádné produkty v košíku.

Lokální pěstitel thují 
a travních koberců

Historie našeho zahradnictví se píše od roku 1996, kdy jsme na Královéhradecku začali prodávat vlastní vypěstované thúje a další rostliny pro živé ploty. Naše začátky byly skromné, ale láska k zahradničení a rostlinám byla silnější než my. Brzy jsme tak začali okolo hradeckých rodinných domů a chat zakládat nové zahrady. Postupně jsme se stali odborníky i na údržbu zelenězednické práce – zídky, ploty, obrubníky, chodníky, zpevněné plochy a závlahové systémy Hunter.

Dalším milníkem pro nás byl rok 2008, kdy jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku o travní koberce, které si mezi našimi zákazníky získaly velkou oblibu. Rostliny do živých plotů jsme začali pěstovat až do 2,5 m výšky a rozšířili jsme pěstební plochy na krásných 6 hektarů.

V roce 2023 jsme pro vás spustili zahradnický e-shop, odkud si můžete pohodlně objednat námi vypěstované rostliny a travní koberce, které vám rádi přivezeme až k vám domů.

Rostliny a zeleň pro nás byly, jsou a navždy budou srdeční záležitostí. Za dobu naší 27leté praxe jsme získali v tomto oboru bohaté zkušenosti. Cíl do dalších let je pro vás nabídku rostlin do živých plotů ještě rozšířit.

Na závěr bych chtěl vyjádřit upřímné poděkování všem našim zákazníkům. Bez vaší podpory bychom tu nebyli. Díky za každou zahradu, kterou jsme pro vás mohli zrealizovat i za každou rostlinu, kterou jsme pro vás mohli vysadit.

Díky vám všechno, co děláme, má smysl.

Realizace zahrad

Vaši zahradu realizujeme od A do Z. Připravíme terén, chodníčky, zpevněné plochy i závlahu.
Více informací

Travní koberce

Travní koberce jsou nenahraditelné všude tam, kde očekáváme rychlý a  spolehlivý výsledek.
Více informací

Thuje, tisy

Jsme pěstitelé a regionální výrobci. Pěstujeme čtyři druhy thují a tisů, vhodných pro živé ploty.
Více informací

Od roku 2008 pěstujeme travní koberce 
na vlastní ploše v Hradci Králové

Firma Zahradnictví Munzar s.r.o. pěstuje a dodává kvalitní trávníkové koberce. Travní koberce pěstujeme v Hradci Králové.
Travní koberce jsou nenahraditelné všude tam, kde očekáváme rychlý a spolehlivý výsledek. Pokládání travních koberců není složité a po předchozí úpravě terénu je položení i větší plochy otázkou několika hodin. Okamžitý výsledek, na který bychom čekali při klasickém založení trávníku a intenzivní péči o něj dva roky.
Více informací
Objevte s námi kouzlo zahradní architektury! Již od roku 1996 se věnujeme realizaci zahrad, které odrážejí váš osobní styl, vkus, a zároveň respektují místní krajinný ráz. Kromě tvorby zahrad se specializujeme na pěstování vlastních travních kobercůtújí a tisů. Plochy nejčastěji ozeleňujeme v Hradci Králové, ale za proměnou a realizací zahrady za vámi rádi dojedeme i do vzdálenějších lokalit. Ať už sníte o klidném zeleném zákoutí, kde budete moci nerušeně relaxovat, nebo o okrasné zahradě podle posledních trendů, jsme připraveni proměnit vaše sny ve skutečnost.
© 2024 Zahradnictví Munzar s.r.o. | Vyrobilo studio
Ochrana osobních údajů